Gå til hovedindhold

Assistenter

AI-Corporate skelner ikke længere mellem personlige assistenter, roller og delte assistenter. Alt kaldes fremover en assistent. Du opretter altid først en assistent til dig selv og beslutter derefter eventuelt, hvem du deler den med.

Eksisterende assistenter og ældre roller fortsætter med at fungere som før og bevarer deres nuværende indstillinger. Du behøver ikke at oprette dem igen eller konvertere dem.

I den nye oversigt kan du filtrere assistenter efter Oprettet af mig, Delt med mig, Fra min organisation og Favoritter. Med samlinger organiserer du dit eget overblik efter ønske.

Læs i Assistenter hvordan du:

  • opretter en assistent med AI eller manuelt;
  • opsætter en tekst- eller stemmeassistent;
  • inddeler assistenter i samlinger;
  • redigerer en eksisterende assistent;
  • deler en assistent og fastgør den som favorit på dashboardet.
WhatsApp